WINE AND DINE 28.10.23

Īpašs vakars, kurā mēs baudījām 3-kārtu vakariņas ar piemeklētu vīnu Frescobaldi.

Vakaru vadīja mūsu vinotēkas La Tenuta Italiana Cantina vīnzinis Aleksandrs Guļajevs. 

Vakariņu īpašais viesis Frescobaldi ambassadors Latvijā Deniss Arehtovs.

 

Uzkoda.

Frescobaldi Alie Ammiraglia Rosato Toscana IGT 2022.

Lēni gatavots lasis ar maigu avokado un aveņu balzamiko krēmu.

Pamatēdiens.

Frescobaldi Tenuta Perano Chianti Classico Riserva DOCG 2018.

Lēni gatavota liellopa fileja ar jaunajiem dārzeņiem un sarkanā vīna mērci un ķiršiem.

Deserts.

Frescobaldi Castello di Pomino Vin Santo DOC 2014.

Vaniļas – burbona saldējums ar žāvētu plūmju džemu, svaigām ogām un itāļu marmelādi.