Mēs Pieņemam pasūtījumus kāzu svinībām ziemas sezonā 2019/2020

Mēs piedāvājam pasakainu kāzu svinību organizāciju absolūti neaizmirstamā, fantastiskā atmosfērā, apsnigušu koku ielokā, pašā ziemas pasakas sirdī.

 

Daudzi mūsu viesi joprojām uzskata, ka kāzu svinības ir jārīko vasarā! Vēlamies graut šo nepatiesu stereotipu un izstāstīt Jums, kāpēc svētki ziemā nav sliktāki! Sāksim ar kāzu organizēšanas ziemā priekšrocībām!

+ Samazinātas cenas, draudzīgāki nosacījumi:

Gribētāju sarīkot kāzas ziemā nav tik daudz. Kāzu kleitu saloni rīko izpārdošanas. Restorāni piedāvā draudzīgākus sadarbības nosacījumus: ja vasarā tiek noteiktas stingras prasības viesu skaitam (maksimālai ietilpībai), kā arī kopējai banketa summai, tad ziemā šie ierobežojumi nav tik stingri. Jūs varat nokļūt plašākā zālē ar mazāku viesu skaitu, tas nozīmē, ka Jums būs vairāk vietas dejām, fotozonai un pat izbraukšanas reģistrācijai. Kopumā varam secināt, ka tieši ziemā kāzu pakalpojumu tirgus nosacījumi ir izdevīgāki un lojālāki.

+ Plaša speciālistu izvēle:

Jums nenāksies rezervēt pasākuma vadītāja vai fotogrāfa pakalpojumus pusgadu pirms kāzām (vai arī agrāk), kā parasti ir jādara jaunajam pārim vasaras sezonā. «Ziemas» pāriem var optimāli atrast pasākuma vadītājus apmēram 3-4 mēnešus pirms svinību datuma – mierīgi un bez steigas. Pat divus mēnešus pirms kāzām Jums būs pietiekama speciālistu izvēle – situācija, par ko vasaras sezonā var vienkārši sapņot. Turklāt būtiski samazinās ārkārtējo („fors-mažora”) situāciju iespējamība no speciālistu puses – piemēram, ka aizmirsīs par Jūsu pasākumu vai arī pārdos datumu izdevīgākam pircējam. Bet ja arī kaut kas tāds notiek, steidzami aizstāt speciālistu ar citu ziemas sezonā būs daudz vieglāk.

+ Bez ažiotāžas dzimtsarakstu nodaļā:

Ziemā var mierīgi plānot kāzas, nebaidoties, ka visu nāksies mainīt, gadījumā, ja Jūs nevarēsiet rezervēt vajadzīgo datumu dzimtsarakstu nodaļā.

+ Brīnišķīgas iespējas fotosesijai:

Ziema rada dekorācijas, kuras nav pa spēkam atveidot pat visģeniālākajam noformētājam. Bet baltais sniegs ir kā tīra lapa, uz kuras Jūs varat uzzīmēt sev visu, ko vēlaties. Apsniguši koku zari, leduspuķes, tas viss tikai Jums, ziemas jaunlaulātajiem! Un vēl – lieliska iespēja parādīt visu savu jūtu siltumu un spēku, kas tik ļoti kontrastēs ar apkārtējo ledus ainavu!

+ Unikālas dekora tēmas un iedvesma:

Kad vēl gada laikā ir iespējams organizēt kāzas, par kuru iedvesmu kļūst Ziemassvētku vai Jaunā gada atmosfēra? Kad vēl ir iespējams radīt dekorācijas ar pasakainā meža vai Sniega karalienes pils motīviem?.. Sniegavīri, sniegpārslas, ziemassvētku rotaļlietas, čiekuri, spožas egļu bumbas, kažokāda – tas viss neiederas nevienā citā sezonā. Un tie, kuriem ir tuvs Glam stils, zelta un mirdzuma pilns, ziemas sezonā jutīsies vienkārši ideāli!

+ Esiet droši - karstuma un lietus nebūs!

Lai arī tas liktos smieklīgi, tomēr daudzas vasaras līgavas atrodas stresa situācijā, izstrādājot visādus „B plānus” un drošības variantus, lai paglābtos no lietus vai liela karstuma. Nerunājot par tiem pāriem, kurus lietus pārsteidz nesagatavotus. Kas attiecas uz karstumu – tas arī nav vienmēr labi, kā ir ierasts uzskatīt. Svinīgais „make-up” lielā karstumā var zaudēt savu izskatu, piere sāk spīdēt, svinīgās kleitās un kostīmos paliek karsti, ziedi ātri novīst un viesi sapņo tikai par to, lai ātrāk atrastu ēnu vai izietu svaigā gaisā. Ziemā Jums nenāksies īpaši sekot laika apstākļiem. Jā, protams, ir iespējams pēkšņs siltums vilnis vai arī, otrādi, aukstums līdz mīnus 30 grādiem. Bet to varbūtība nav tik liela, un problēmu ar to rodas daudz retāk.

Vietas izvēle kāzu svinībām Silene Resort & SPA:

Mēs piedāvājam trīs zāles kāzu svinību organizēšanai ziemā ar dažādām viesu izvietošanas iespējām, izmantojot apaļos vai četrstūrainus galdus, atdalītu vai kopējo galdu:

Zāle Nr.1 restorānā „Silenes Terases” – ar izvietošanas iespēju līdz 40 personām

Gaisa un saules gaismas pilna zāle ar kamīnu, kur valda viegluma un romantikas atmosfēra – būs ideāli piemērota jaunlaulātajiem. Zālē ir iespēja iziet uz atklāto terasi, kur var ierīkot atsevišķu fotozonu, lai Jūsu pasākums paliktu atmiņā ar savu ziemas pasakas burvību.

Kamīna zāle restorānā „Silenes Terases „ – ar izvietošanas iespēju līdz 50 personām

Omulīga, plaša kamīna zāle, kur katra detaļa sniedz īpašu harmonijas un siltuma sajūtu. Interjera papildināšanai mēs piedāvājam zāles ziedu noformējumu vai individuālu dekorāciju noformējumu Jūsu svinībām.

Jaunā zāle itāļu restorānā „Egles  villa” -  ar izvietošanas iespēju līdz 60 personām

Kāzu noformējumam itāļu restorāna zāle piedāvā lielu ekrānu un mūzikas pavadījumu, plašu ēdienu izvēli un lieliskus komfortablus numurus viesu izmitināšanai.

* Visas telpas ir pieslēgtas apkurei un visi viesi varēs justies komfortabli!

Ēdienkartes sastādīšana: 

Ēdienkarte sastāv tikai no augstas kvalitātes produktiem, kur Jūsu izvēlei piedāvāsim plašu uzkodu, gaļas vai zivs ēdienu, piedevu, salātu un desertu sortimentu. Itāļu vai Eiropas virtuve, bufetes vai zviedru galds, mēs visu organizējam augstākajā līmenī.  Saldo galdu var apspēlēt saskaņā ar sezonu - tas var būt baltais zefīrs, bezē, “kapkeiki” ar sviesta krēmu, medus kūka vai ingvera cepumi. Bet kāzu torte kļūs par Jūsu pasākuma fināla akordu, kas atstās neaizmirstamas saldas atmiņas gan Jums, gan Jūsu viesiem

 

Mēs nodrošināsim Jūsu svinību organizāciju, ļaujot Jums un Jūsu viesiem pa īstam izbaudīt šo īpašo dienu:

  • Kāzu koordinatora pakalpojumi

  • Pasākuma programmas sastādīšana

  • Individuālās SPA programmas sastādīšana un kosmetologa pakalpojumi

  • Viesu izvietošanas organizācija

  • Pirmskāzu vakariņu organizācija

  • Video uzņemšana LOVE story

  • Ziedu kompozīciju organizācija, florista un dekoratora pakalpojumi

  • Ielūgumu, izvietošanas kartiņu viesiem, afišu, baneru, fotozonas sagatavošana

  • Kāzu ceremonijas organizācija

  • Transfēra pakalpojumi ( Daugavpils – Silene)

  • Suvenīru un dāvanu viesiem sagatavošana

  • Pasākuma vadītāja un organizatora pakalpojumi, DJ, mūziķi, mākslinieki, triku meistari, dejotāji un dziedātāji

  • Svētku ēdienkartes, bufetes galda sastādīšana, kāzu torte un candy bar

  • Otrās svētku dienas programmas sastādīšana

 

Informācija un rezervācija, zvanot: +371 62004100, +371 22013509, info@silene.lv